Aanmelden

Dieetadvies


Of je nu streeft naar prestatieverbetering, verandering van lichaamssamenstelling of algehele fitheid; om tot het beste resultaat te komen, zijn voeding en training onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Om verandering te realiseren binnen je voedingspatroon is begeleiding essentieel. Het begeleidingstraject start altijd met een basisbegeleiding van een intakegesprek en het opstellen en bespreken van het voedingsplan.Daarna plannen we een vervolgafspraak waarin we je voortgang bespreken, meten en evalueren. In totaal hebben we dus sowieso 3 contactmomenten. Daarna bekijken we samen welke vervolgbegeleiding het beste bij jou past.

Wat je kunt verwachten van de begeleiding
Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jij graag wilt bereiken. Daarnaast bespreken we je leef- en voedingspatroon, je training, medische klachten- of aandoeningen en ik meet je lichaamssamenstelling. Zo krijg ik een compleet beeld van je beginsituatie.

Daarna stel ik een voedingsplan op dat is afgestemd op wat jij wilt bereiken. Ik houd rekening met je gewoontes en voorkeuren. Zo kan ik je plan bijvoorbeeld afstellen op een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon. Het voedingsplan bespreken we en geven we verder vorm tijdens een vervolgafspraak, dan leg ik je dus alles uit. Vanaf dan ga je daadwerkelijk aan de slag. Afhankelijk van je behoefte, plannen we na een bepaalde tijd een vervolgafspraak om de voortgang te bespreken en resultaat te meten. Indien nodig passen we je voedingsplan aan.

Dieetadvies is perfect te combineren met HillFit small group training waarbij getraind wordt in groepen van maximaal tien personen.

Wil je graag meer informatie of een afspraak? Stuur een e-mail of bel me op 06 100 411 87.

© 2018 Marnic Arts dieetadvies & training